Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΛΜΠΑΝΟ - ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ


Ειναι κάποιες στιγμές που απλά παγώνουν τα πάντα. Σκέψεις , συναισθήματα , αισθήσεις , ολα... Τι να πεις , και τι να γράψεις για ένα δεκαεννιάχρονο παλλικάρι σαν τον Αλμπάνο , όταν μαθαίνεις ότι πρίν λίγες ώρες "έφυγε" από τροχαίο. Πόσο μάλλον που μόλις στο χθεσινό "οικογενειακό" διπλό στην προπόνηση του ΟΦΙ έκανε όλους τους παρευρισκομένους να αναλογίζονται πόσο ποδοσφαιρικό (και όχι μόνο) , μέλλον έχει. Σήμερα δυστυχώς μας εξέπληξε γιά τελευταία φορά ο ΑΛΜΠΑΝΟ.

Καλό ταξίδι παλλικάρι.
Παραθέτουμε το σχόλιο του συμπαίκτη του , Χρίστου :
Τώρα φίλε θα παίζεις μπάλα στά γήπεδα των αγγέλων..Και είμαι σίγουρος οτι θα κερδίζεις και εκεί!!Χτες μαζί προπόνηση και σήμερα μας έφυγες....Γιατι ρε παιχτάρα...Γιατί?
Απο athleticradio.gr 31-8-2009
Τραγωδία στην Ιεράπετρα
Πενθεί από χθες το Λασηθιώτικο ποδόσφαιρο καθώς έφυγε από την ζωή σε τραγικό ατύχημα ο 16χρονος Αλμπάν Χουσκαΐ.Πενθεί από χθες ο ΟΦΙ λόγω του τραγικού θανάτου που βρήκε ο 16χρονος Αλβανός ποδοσφαιριστής της ομάδας Αλμπάν Χουσκαΐ. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Λασηθιώτικου ποδοσφαίρου «έφυγε» από την ζωή χθες το απόγευμα σε τροχαίο ατύχημα. Ο Χουσκαΐ είχε ατύχημα με το αυτοκίνητο χθες στις 2 το μεσημέρι. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όμως λίγο μετά τις 5 το απόγευμα κατέληξε φεύγοντας από την ζωή. Η είδηση της απώλειας του νεαρού ποδοσφαιριστή βύθισε στο πένθος το Λασηθιώτικο ποδόσφαιρο.Ο Χουσκαΐ πριν από λίγες ημέρες πήρε μεταγραφή από για τον ΟΦΙ προερχόμενος από την Αναγέννηση Ιεράπετρας, ενώ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τις ακαδημίες του Κώστα Κατσουράνη. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το πρωί.
Απο "ΑΝΑΤΟΛΗ"
Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος ποδοσφαιριστής
Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2009 07:12 διαχειριστής

Μια δυσάρεστη είδηση έριξε στο πένθος τον ποδοσφαιρικό -και όχι μόνο- κόσμο της Ιεράπετρας. Την Κυριακή το απόγευμα μετά από αυτοκινητιστικό δυστύχημα έχασε τη μάχη με το θάνατο ο 19χρονος ποδοσφαιριστής Αλμπάνο Χουσκάι. Ήταν ένα αγαπητό παιδί και όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν από κοντά μιλούσαν μετά καλύτερα λόγια.
Το ατύχημα συνέβη το μεσημέρι και ο άτυχος νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας «παλεύοντας» για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά η κατάσταση του ήταν άσχημη και λίγες ώρες μετά εξέπνευσε. Συγγενείς και φίλοι του 19χρονου αλλά και αθλητικοί παράγοντες, ποδοσφαιριστές, προπονητές του ΟΦΙ, της Αναγέννησης και των υπολοίπων σωματείων της Ιεράπετρας μετέβησαν στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Αλμπάνο δεν θα είναι κοντά τους πλέον. «Έφυγε» από τη ζωή, δε θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, δε θα ξανακάνει τα… κολπάκια του με την μπάλα, τις τρίπλες τις περίεργες. Ήταν πάντα με το χαμόγελο και την όμορφη διάθεση και όλοι είχαν να διηγηθούν μια ευχάριστη στιγμή που πέρασαν με τον Αλμπάνο, ένα παιδί που μπορεί να μην είναι Έλληνας και να μην γεννήθηκε στην Ιεράπετρα αλλά αγαπήθηκε σαν να ήταν θρέμμα αυτής της πόλης. Ένα παιδί που από μικρό είχε το ποδόσφαιρο στο αίμα του.
Ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Νίκου Δεδελετάκη και έδειχνε ότι κατέχει πολύ καλά το… τόπι γι’ αυτό και ξεχώριζε πάντα με το ταλέντο και τις τεχνικές του αρετές και πολύ γρήγορα, σε ηλικία 15 ετών την περίοδο 2006-2007 «προβιβάστηκε» στην Αναγέννηση. Από τις πρώτες του συμμετοχές έδειξε τα προσόντα του, κυρίως με τη μπάλα στα πόδια και όλοι στο στρατόπεδο της Ιεραπετρίτικης ομάδας ήταν πεπεισμένοι ότι ο Αλμπάνο θα εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Την επόμενη χρονιά, ο 16χρονος πλέον Αλβανός «πιτσιρικάς» πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής παίζοντας σε 26 παιχνίδια από τα οποία τα 12 σαν βασικός και μαζί με την χρυσοφόρα γενιά των πιτσιρικάδων της σχολής Δεδελετάκη κατέκτησε το πρωτάθλημα. Με έντεχνο τρόπο πέτυχε 11 τέρματα αν και δεν έπαιζε στην επίθεση. Τη χρονιά 2008-2009 ο Αλμπάνο ατύχησε γιατί η ομάδα του έπαιξε στο Περιφερειακό και δεν μπορούσε να συμμετάσχει αφού ο αθλητικός νόμος δεν επιτρέπει σε Αλβανό ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί αν δεν έχει συμπληρώσει τρία χρόνια στην ίδια ομάδα.
Φέτος ξεκίνησε με πολλά όνειρα να παίξει μπάλα και να καθιερωθεί στην Αναγέννηση. Ο ΟΦΙ τον ήθελε διακαώς με αποτέλεσμα να βρεθεί η χρυσή φόρμουλα με την Αναγέννηση και να τον εντάξει στο δυναμικό του. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τον Αλμπάνο τον παρομοίαζαν σαν ένα μικρό «μάγο» της μπάλας κάτι που φάνηκε στις προπονήσεις και τα προπονητικά διπλά του ΟΦΙ, στα οποία έκλεψε κυριολεκτικά την παράσταση.
Τελευταία… παράσταση του Αλμπάνο ήταν το Σάββατο στο Μισεδάκειο σε προπονητικό διπλό αφού η μοίρα του έπαιξε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι.
Συλλυπητήρια
- Η οικογένεια της Αναγέννησης νιώθει την ανάγκη να εκφράσει τα συλλυπητήρια μας της για την απώλεια ενός δικού της παιδιού του Αλμπάνο Χουσκάι που τόσο άδικα χάθηκε από κοντά μας. Ήταν ένα εξαιρετικό παιδί με πολλά χαρίσματα ποδοσφαιρικά και μη που ξεκίνησε από τα σπλάχνα της ομάδας μας και το είχαμε στην οικογένεια μας με πολύ αγάπη.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας.
- Οι άνθρωποι του ΟΦΙ εκφράζουν τα συλληπτήρια τους στην οικογένεια του Αλμπάνο Χουσκάι, ο οποίος ήταν ένα παιδί ξεχωριστό και τον αγαπούσαν όλοι όσοι τον γνώριζαν. Η θλίψη μας για τον θάνατο του Αλμπάνο είναι μεγάλη. Καλό ταξίδι Αλμπάνο και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Τελευταία Ενημέρωση ( Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος 2009 07:13 )

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ


Παραθετουμε το σημερινο ρεπορταζ της "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" για τον ΟΦΙ , το οποιο απλα υπογραμιζομε :

Με σκληρή δουλειά θα στηθεί ο νέος ΟΦΙ
Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2009 07:30 διαχειριστής

Εκτός απροόπτου το ρόστερ του ΟΦΙ έχει ολοκληρωθεί με τις τελευταίες εντυπωσιακές προσθήκες των Χουσκάι, Λαγουδάκη, Φραγκάκη, Σφυράκη και των αδερφών Μήλε, οπότε ο Νίκος Καπαράκης θα μπορέσει να δουλεύει ήρεμος στις προπονήσεις, καθώς η διοίκηση ικανοποίησε και με το παραπάνω τις επιθυμίες του. Βέβαια εάν προκύψει κάτι καλό μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου οι διοικούντες δεν θα πούνε όχι.
Τη… σκυτάλη πλέον παίρνουν ο νεαρός τεχνικός και οι πολλοί ποιοτικοί, έμπειροι αλλά και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι καλούνται να αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλα τα κολακευτικά σχόλια που τους συνόδευσαν στην ομάδα. Η σκληρή δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει και πλέον χρειάζονται κόποι και θυσίες για να φτιαχτεί η ομάδα που φιλοδοξούν οι διοικούντες ΟΦΙ αλλά πάνω από όλα οι φίλοι του ΟΦΙ, οι οποίοι ονειρεύονται να ξαναζήσουν στιγμές όπως αυτές της περιόδου 2006-2007. Τώρα βέβαια αισιοδοξούν ότι θα έχουν διάρκεια και δεν θα είναι απλώς ένα πυροτέχνημα.
Τελευταία Ενημέρωση ( Παρασκευή, 28 Αύγουστος 2009 07:31 )

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ : ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΓΟΥΔΑΚΗΣ - ΑΛΜΠΑΝΟ ΣΤΟΝ ΟΦΙ


Εκπληξεις περιμεναν οσους πηγαν στην σημερινη πρωτη προπονηση του ΟΦΙ , καθως ειδαν δυο πολυ καλους , γνωστους σε ολους μας , παικτες , που μεχρι χθες ανηκαν στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , να προπονουνται με τον ΟΦΙ. Και αυτο γιατι οι Λαγουδακης Ιωαννης (27 ετων) , και Χιουσκαι Αλμπανο (18 ετων) , ειναι τα σημερινα μεταγραφικα αποκτηματα του ΟΦΙ. Χαφ και οι δυο , δεδομενης αξιας απο την θητεια τους στην ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ , αναμενεται να ενισχυσουν σημαντικα τον ΟΦΙ. Κατα τα αλλα , τριαντα (30!) παικτες εδωσαν σημερα το παρον , στην πρωτη προπονηση του ΟΦΙ , με τους Κουτρουλια , Χαρβαλα και Μιγγα Ι. να ερχονται αυριο στην ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ. Αν αναλογιστει κανεις οτι δυο χρονια πριν , τετοιες μερες , ο ΟΦΙ αριθμουσε μολις επτα (7) δελτια ποδοσφαιριστων στο ροστερ του , καταλαβαινει αμεσως οτι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΙΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΟΦΙ . (Με κλικ η εικονα μεγαλωνει).

Σάββατο 22 Αυγούστου 2009

ΤΕΣΣΕΡΙΣ (!) ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ - ΟΙ ΔΥΟ ΜΙΚΡΟΙ

Συνεχιζεται η επενδυση του ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ στο μελλον , αποκτωντας δυο ακομη ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΥΣ παικτες απο τον Κουτσουρα. Προκειται για τους Σφυρακη Δημητρη γεννηθεντα το 1992 δεξιοποδαρο αμυντικο χαφ , και Φραγκακη Μανο γεννηθεντα επισης το 1992 αριστεροποδαρο αμυντικο χαφ. Ταυτοχρονα ανακοινωθηκαν απο τη διοικηση του ΟΦΙ ακομα δυο παικτες ως νεα μεταγραφικα αποκτηματα : Οι αδερφοι Μιλλε , ο Μιμος 26 ετων μεσος και ο Πετρος 29 ετων αριστερο αμυντικο χαφ , προερχομενοι και οι δυο απο τον Α.Σ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ.

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ: ΟΦΙ-ΝΕΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ


Εγινε χθες στον Αγιο Νικολαο η κληρωση των πρωταθληματων και του κυπελου των Α και Β κατηγοριων ΛΑΣΙΘΙΟΥ. Στον πρωτο επισημο αγωνα για την τρεχουσα σεζον , ο ΟΦΙ αντιμετωπιζει τους ΝΕΟΥΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ για τον θεσμο του κυπελου στις 19 Σεπτεμβριου , ενω την 1η αγωνιστικη του πρωταθληματος στις 3 Οκτωβριου ο ΟΦΙ παιζει ξανα (!!) με την ιδια ομαδα (ΝΕΟΙ ΝΕΑΠΟΛΗΣ). Τελος , για το πρωταθλημα του Β τοπικου ΛΑΣΙΘΙΟΥ , το οποιο αρχιζει στις 31 Οκτωβριου η ΘΥΕΛΛΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ( η 2η ομαδα του ΟΦΙ) , αγωνιζεται στην πρεμιερα με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΣΗΤΕΙΑΣ.

Τρίτη 18 Αυγούστου 2009

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΦΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Στις 12 Σεπτεμβριου προγραμματισθηκε φιλικος αγωνας ΟΦΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ στο Μισεδακειο. Πριν τον αγωνα θα γινει ο αγιασμος για τη νεα χρονια. Η προετοιμασια του ΟΦΙ αρχιζει κανονικα την ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 17.30 στο Μισεδακειο , με την πρωτη προπονηση της ομαδας. Ταυτοχρονα εγιναν γνωστα τα πρωτα φιλικα , τα οποια ειναι τα εξης : 2/9 ΚΟΤΣΥΦΙΑΝΗ-ΟΦΙ (γηπεδο Γρα Λυγιας) 5/9 συμμετοχη του ΟΦΙ στο τουρνουα στη μνημη του αδικοχαμενου ποδοσφαιριστη Βρακα στο γηπεδο της Γρα Λυγιας 9/9 ΟΦΙ-ΚΡΙΤΣΑ 12/9 ΟΦΙ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 13/9 ΟΦΙ-ΒΡΑΧΑΣΙ 16/9 ΟΦΙ-ΝΕΑΠΟΛΗ 23/9 ΚΟΡΦΟΣ- ΟΦΙ (γηπεδο Ελουντας).

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ , ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ Ο ΟΦΙ


Την Δευτερα 24 Αυγουστου , με την πρωτη προπονηση , αρχιζει η σεζον 2009-2010 για τον ΟΦΙ. Με σαφεστατο στοχο την κατακτηση του πρωταθληματος , διοικηση , προπονητες , παικτες και φιλοι του ΟΦΙ αλλα και της ΘΥΕΛΛΑΣ (της δευτερης ομαδας του ΟΦΙ , που φετος θα κατεβει στο Β τοπικο Λασιθιου) , εχουν το πρωτο τους ραντεβου την Δευτερα . Εν τω μεταξυ , την Τεταρτη στον Αγιο Νικολαο θα γινει η κληρωση του πρωταθληματος , στα γραφεια της ΕΠΣΛασιθιου. Μπαινοντας λοιπον σιγα - σιγα σε αγωνιστικους ρυθμους , το blog ευχεται μια καλη ποδοσφαιρικη χρονια σε ολους, και στον Ο.Φ.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ πρωταθλητης.

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

MYTIΛΗΝΗ 4-2-2007 : AIOΛΙΚΟΣ- ΟΦΙ



Ευχαριστουμε τον φιλο του blog ΑΙΟ 3 για την φωτογραφια που μας εστειλε. Για την ιστορια στον αγωνα αυτο ο ΟΦΙ εχασε 2-0 , ενω στον δευτερο γυρο , στο Βουζουνερακειο , ο ΟΦΙ κερδισε 1-0 στο 93 τον ΑΙΟΛΙΚΟ στον τελευταιο εντος εδρας αγωνα μας , για την Γ Εθνικη , και παραλιγο με την ηττα αυτη να υποβιβαζοταν και ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ. (Με κλικ η εικονα μεγαλωνει , θα αναγνωρισετε πολλους παικτες).

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

ΤΡΕΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Ο ΟΦΙ , ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΙΚΡΟΙ -ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΓΓΑΣ

Συνεχιζεται η μεταγραφικη ενισχυση της ομαδας μας. Ο Πετρος Βενιτουρακης , 20 ετων , αγωνιζομενος ως "μικρος" , 1.90 υψος , αμυντικος , προερχομενος απο ομαδα του Ηρακλειου , ειναι το σημερινο αποκτημα του Ο.Φ.Ι. ενω απο το Σαββατο ειναι γνωστες οι μεταγραφες , των δυο ταλαντουχων μικρων Μεμετζη Γιαννη και Προβατα Mχαλη καθως και η επιστροφη μετα απο ενα χρονο στον ΟΦΙ του Γιαννη Μιγγα. Ακολουθει το πληρες ρεπορταζ απο την 'ΑΝΑΤΟΛΗ" για τις τελευταιες μεταγραφες του Ο.Φ.Ι. Να σημειωσομε πρωτα , οτι τελικα η ομαδα η οποια θα κατεβει σαν δευτερη ομαδα του ΟΦΙ , στο Β τοπικο ειναι η ΘΥΕΛΛΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ και οχι η ΛΥΓΙΑ.
ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΗ :
Συνεχίζει δυναμικά τη μεταγραφική του ενίσχυση ο ΟΦΙ με την διοίκηση του να ανακοινώνει άλλους τρεις ποδοσφαιριστές την Παρασκευή το πρωί με τους οποίους ήρθε σε συμφωνία και ολοκληρώθηκαν τα τυπικά.
Πρόκειται για τον έμπειρο επιθετικό Γιάννη Αγγελάκη και τους ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους Γιάννη Μεμετζή και Μιχάλη Προβατά.
Για τον πρώτο δεν χρειάζονται πολλά σχόλια αφού πρόκειται για ένα παίκτη μεγάλης αξίας με τεράστια πείρα και αναμένεται να αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του ΟΦΙ στην επίθεση. Πέρυσι πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή χρονιά με τον ΑΣ Ιεράπετρας, συμβάλλοντας και αυτός τα μέγιστα για να κατακτήσει η ομάδα του τον τίτλο. Έτσι λοιπόν η επιθετική γραμμή του ΟΦΙ αναμένεται να βγάζει φωτιές με τις δύο τεράστιες προσθήκες των Αγγελάκη και Χαρβαλιά, οι οποίοι είναι εξαιρετικά τεχνίτες και ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, έχοντας ανεβάσει πάρα πολύ το επίπεδο της ομάδας με την αξία τους.
Τώρα εκτός από την εμπειρία και την ποιότητα που σίγουρα παίζουν μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα, ο ΟΦΙ έχει επίσης νιάτα και ταλέντο, με τους Γιάννη Μεμετζή και Μιχάλη Προβατά να είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον του ΟΦΙ. Ο πρώτος, έκανε προπονήσεις με την Ιεραπετρίτικη ομάδα από τα μέσα του χειμώνα πέρυσι και ήδη γνωρίζει καλά την ομάδα και τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Και οι δύο προέρχονται από την ομάδα της Θύελλας, έχοντας χρονολογία γέννησης το 1994. Ο Νίκος Καπαράκης πιστεύει σε αυτούς και για αυτό άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση τους και αν αναλογιστούμε τη νέα φιλοσοφία και τα καινούργια δεδομένα που δημιουργούνται στον ΟΦΙ θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δύο μικρούς να παίξουν μπάλα, έχοντας δίπλα τους έμπειρους συμπαίκτες, οι οποίοι θα τους βοηθήσουν σημαντικά στα πρώτα τους σοβαρά ποδοσφαιρικά βήματα. Επίσης την Παρασκευή ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες ανανεώσεις της Ιεραπετρίτικης ομάδας με δύο ακόμα ικανούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να παραμένουν στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΙ. Πρόκειται για τα αδέρφια Βασίλη και Γιάννη Μίγγα με τον πρώτο να τα βρίσκει με την διοίκηση και τον δεύτερο να επιστρέφει μετά από ένα διάστημα ενός έτους. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη το βράδυ, η Θύελλα Ιεράπετρας αποτελεί τη θυγατρική ομάδα του ΟΦΙ, η οποία θα επανδρωθεί με παιδιά 14-17 ετών με καθοδηγητή τον έμπειρο τεχνικό Γιάννη Παπαγεωργίου.
Στα μέσα της χρονιάς αυτής που θα διανύσουμε θα αποφασιστεί εάν η Θύελλα θα μετονομαστεί σε κάτι παρεμφερές με τον ΟΦΙ ή θα παραμείνει ως έχει.

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΟΦΙ


Μια ακομη μεταγραφη ειναι γεγονος για τον ΟΦΙ. Ο 34χρονος επιθετικος , αρκετα γνωριμος σε ολους μας , ο Γιαννης Αγγελακης , πρωην παικτης του ΑΣΙ , θα ντυθει στα ασπρομαυρα .Υ.Γ. Οποιος θελει να γραψει σχολιο αποκτα κωδικο μπαινοντας στο https://www.google.com/accounts/NewAccount?hl=el

Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ


Το blog ευχεται ολοψυχα , ταχεια αναρρωση ολων των τραυματισμενων παιδιων , του θλιβερου ατυχηματος που εγινε χθες στον Κουτσουρα.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951