Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΙΔΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΣ.


Φίλτατοι παίκτες του ΟΦΙ ηρεμήστε. Οσοι απο εσάς παίξατε πέρυσι στα μπαράζ , σε εκείνες τις καταπληκτικές εμφανίσεις , ξέρετε πολύ καλά ότι γυρίσατε πίσω σαν νικητές. Η προσπάθεια σας ήταν αρκετή για να χαροποιήσει τον κόσμο του ΟΦΙ . Δεν ήταν η άνοδος ο αυτοσκοπός. Αυτοσκοπός ήταν να καταφέρετε να σηκώσετε το βάρος της φανέλας σας. Και τα καταφέρατε με το παραπάνω.

Το ίδιο ισχύει και τώρα. Κανείς δεν ζητάει από εσάς ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ το πρωτάθλημα. Ολοι γνωρίζομε πόσο βάναυσο είναι να κρίνετε ΠΑΛΙ μιά χρονιά σε ένα αγώνα. Και όλοι γνωρίζομε επίσης πόσο βάναυσο είναι , σε όλους τους υπόλοιπους αγώνες να μην δικαιούσαι ούτε μία ισοπαλία.

Ομως όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΟΦΙ (όπως και εσείς βέβαια) , θέλομε να σας δούμε να ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ. Αυτό θα μας είναι αρκετό. Το πόσο παικταράδες είστε το έχετε αποδείξει. Αποκλείσατε την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και τον ΑΣΙ , κάνοντας τέσσερις καταπληκτικές εμφανίσεις , για τις οποίες οι αντίπαλοι μας παραμιλούν ακόμα. Στο πρωτάθλημα όποτε ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ να παίξετε μπάλα , ρίχνετε τεσσάρες και πεντάρες.

Ο αγώνας με την ΚΡΙΤΣΑ ήταν μια κακή παρένθεση. Για την οποία οι μόνοι που δεν φταίτε είστε εσείς. Ομως αλλοίμονο αν αφήσετε ένα άτυχο αποτέλεσμα να σας βάλει από κάτω. Χθές έχασε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον ΗΡΑΚΛΗ , προχθές έχασε ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ απο την ΚΑΒΑΛΑ. Εσείς δεν δικαιούστε μία ισοπαλία;

Λοιπόν μάγκες παικταράδες του ΟΦΙ συνέλθετε. Και πρώτα από όλα γίνετε μιά γροθιά. Οι πιό έμπειροι να βοηθούν και να παροτρύνουν θετικά τους πιό νέους και άπειρους. Οι μεγάλοι να ενθαρύνουν τους μικρούς , και να μην τους κατηγορούν στα όποια λάθη τους. Να σταματήσει εδώ η όποια απειθαρχεία και η όποια αδιαφορία. Εχετε δείξει την αξία σας , συνεχίσετε να το κάνετε. Σηκώστε το βάρος της φανέλας σας , καταθέσετε την ψυχή σας στο γήπεδο για τον ΟΦΙ. Αυτο αρκεί. Αν έρθει ο τίτλος , ήρθε. Αν όχι δεν πειράζει.

Υ.Γ. Αν κάποιος η κάποιοι εκ των παικτών του ΟΦΙ , θεωρούν ότι η φανέλα του ΟΦΙ τους πέφτει πολύ ''βαριά'' και δεν μπορούν να την σηκώσουν , η αντίθετα πολύ ''ελαφριά'' και δεν θέλουν να την ιδρώσουν , καλίτερα να την βγάλουν ΤΩΡΑ.

12 σχόλια:

  1. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ. ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΡΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ. ΑΝΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re paidia ti egine , exw xasei epeisodia mou fainetai ta evale kaneis me pitsirika? epishs den einai h idia omada pou edeikse ton mparaz pou epaikse fovera perysi, giati kapioi apo aftous den paizoun fetos kai kapioi ta parathsan oso gia ta ypoloipa exete oloi dikio twra prepi na ginoume oloi mia grothia, exoume mpei stin telikh efthia kai prepei na dwsoun oti exoun kai den exoun kai o kosmos na einai konta sthn omada oxi mono sta dyskola paixnidia alla kai sta eykola gia na mhn pw akoma kai stis proponhseis, gi ayto prepei na eimaste oloi mia grothia giati se 2 evdomades krinontai kata megalo pososto 2 titloi.......

    pame re ofaraaaa....

    omilos ...omilos....tragoudaei oloi megalonhsos........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι έγινε ρε παίδες; Εμείς είμαστε ΟΦΙ ρε. Δεν κωλώνουμε πουθενά. Στον ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ μας περιμένουν και τους έχει πιάσει ήδη τρέμουλο. Ψηλά το κεφάλι παικταράδες του ΟΦΙ. Για πρωινό τους έχετε.
    Πάμε ρε ΟΦΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΨΙΧΡΑΙΜΙΑ. ΤΟΝ ΕΧΟΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KI APO THN ALLH TH VDOMADA
    KI APO THN ALLH TH VDOMADA
    8A EIMASTE E E PROTA8LHTES
    8A EIMASTE E E PROTA8LHTES
    O! O! O! O!.

    AOAN ERXOMASTE!!!!!! NA SE G@@@SOME!!!
    OFARA REEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΟΑΝ , ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους τους φίλους του ΟΦΙ ότι στην ομάδα παίχτες και τεχνική ηγεσία είμαστε μια γροθιά και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κατακτήσουμε αυτό που μόνοι μας χάσαμε πέρυσι...Το πάθημα μας έγινε μάθημα!!Μια πρώτη γεύση θα πάρετε το Σάββατο...Το κυρίως πιάτο στους αγώνες στον Αγιο Νικόλαο!!!Θα δείτε ομάδα που θα γυαλίζει το μάτι της...Αυτό είναι το μόνο για το οποίο μπορώ να σας διαβεβαιώσω!!Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα σε κανένα..Απλά χρωστάμε κάτι σε σας και στους εαυτούς μας..Και έχουμε να εκπληρώσουμε μια υπόσχεση που δώσαμε όλοι μαζί σε ένα παιδί του οποίου η φωτογραφία κοσμεί αυτό το blog...ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ!!

    Υ.Γ:Είναι η πρώτη και τελευταία φορά που αναφέρομαι στα αγωνιστηκά αυτής της ομάδας από αυτό το blog..Απαντήσεις πλέον θα δίνουμε στο γήπεδο!

    Χρίστος Κουγιουμουτζάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΘΟΤΙ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΟΣ.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ. ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. ΔΙΕΤΗΤΗΣ ΘΑΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΞΕ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΛΟΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣ ΕΔΟΣΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗ ΤΟΥΡΛΟΤΗ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΓΑΖΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΟΥΒΑΛΙ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΑΒΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8a sas gamisoum re to savvato kai ti pempti etsi gia na goustaroume re kolo agionikoliwtes...ofara re mounia emeis kanoume koumanto sto lasithi parteto xampari re asxetoi me ti voi8eia tis diaitisias kai tn allwn omada tou agiou pou sas afinoun ta paixnidia eiste mazi mas sti korifi alliws pou 8a sastan re asxetoi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951