Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΚΟΥΤΡΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ "ΑΝΑΤΟΛΗ"

«Είχαμε, δήλωσε στην ΑΝΑΤΟΛΗ, πολύ καλή και δεμένη ομάδα, σαν μια οικογένεια πάνω από όλα. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές ήταν πάρα πολύ καλοί και χρειάστηκαν 4-5 έμπειροι για να φτιάξουμε ένα δυνατό σύνολο. Είχαμε πολύ καλό προπονητή, διοίκηση και τον κόσμο δίπλα μας και για αυτό κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος ο κ. Κώστας Σακκαδάκης τήρησε όλες τις υποσχέσεις του, ήταν πραγματικός κύριος απέναντι μας, και μπορώ να σας πω ότι ήταν βράχος με όλη την σημασία της λέξεως. Φρόντισε να είναι άψογος σε όλες του τις υποχρεώσεις και έδειξε ότι ήθελε να βγάλει την ομάδα και φυσικά τον στόχο του τον πέτυχε».
Ο Κουτρούλιας ανέφερε ότι αγωνιστικά είχαν ομοιογένεια και παίζοντας σοβαρά στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος, αν και έκαναν «κοιλιά» προς το τέλος, ήταν προσηλωμένοι στο στόχο τους και για αυτό τα κατάφεραν. Όσον αφορά το μέλλον πιστεύει ότι πρέπει να μείνει η ομάδα όπως είναι κα να γίνουν 4-5 καλές προθήκες με τις οποίες θα μπορέσει να κρατηθεί άνετα στο Περιφερειακό, άλλωστε υπάρχει η θέληση ο κόσμος και τα χρήματα για να κάνει αυτή η ομάδα κάτι καλό. Τόνισε ότι επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι οικονομικά δεν είναι εύκολο να κάνεις όνειρα για πορείες μεγάλες και ειδικά στις επαγγελματικές κατηγορίες. Για τον ΟΦΙ όμως θεωρεί ότι έχει τις δυνατότητες οικονομικές και μη να επαναλάβει το μεγάλο κατόρθωμα του 2006 δηλαδή να ξαναπαίξει στην Γ΄ εθνική, αλλά με σωστή σκέψη και οργάνωση. Γιατί το εύκολο είναι να ανεβείς, όμως το να παραμείνεις είναι το πολύ δύσκολο.
Όσον αφορά τον εαυτό του τόνισε ότι υπάρχει μια εκκρεμότητα επαγγελματική στην Καρδίτσα αλλά θέλει να παραμείνω στον ΟΦΙ και στην Ιεράπετρα. «Πέρασα, συμπλήρωσε, εξαιρετικά δύο χρόνια και θα ήθελα να παραμείνω και αν δεν μου πάει καλά αυτό που περιμένω με την δουλειά μου θέλω να κάτσω στον ΟΦΙ και επειδή ξέρω ότι και η διοίκηση του ΟΦΙ με θέλει, πιστεύω ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα».
Ο 32χρονς παίκτης μίλησε στη συνέχεια για την παρουσία του στις δύο μεγάλες Ιεραπετρίτικες ομάδες, την Αναγέννηση και τον ΟΦΙ και επισήμανε ότι το κλίμα ήταν διαφορετικό στην κάθε πλευρά. «Καταρχήν προς θεού το κλίμα ήταν άριστο και στις δύο. Έτσι, δεν είχα εγώ προσωπικά κανένα πρόβλημα αλλά η διαφορά ήταν στις συνθήκες με την Αναγέννηση να είναι πιο οικογένεια με τα άτομα να είναι πιο λίγα, να μην υπάρχει η πίεση του κόσμου αλλά και γενικότερα πίεση οπότε παίζαμε χωρίς το άγχος του αποτελέσματος. Αντίθετα στον ΟΦΙ υπήρχε πίεση αρκετή γιατί με το παραμικρό αρνητικό αποτέλεσμα υπήρχε η γκρίνια από τον κόσμο και είχαμε το άγχος για να κατακτήσουμε τον τίτλο. Παρόλα αυτά όμως το κλίμα ήταν και στον ΟΦΙ οικογενειακό με τις σχέσεις μεταξύ όλων να ήταν εξαιρετικές».
Τέλος, μίλησε και για τον κόσμο του ΟΦΙ επισημαίνοντας ότι τους βοήθησε εκεί που έπρεπε και ήταν πραγματικά συγκλονιστικός. «Αναφέρομαι φυσικά κυρίως στα δύο παιχνίδια στον Άγιο Νικόλαο όπου μας έδωσε την ώθηση στο να επικρατήσουμε. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την συμπαράσταση τους και να συνεχίσουν έτσι να βοηθάνε την ομάδα τους και στο μέλλον» είπε τέλος ο Κουτρούλιας.

1 σχόλιο:

  1. ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΑΛΛΑ Ο ΟΦΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΚΑΛΑ ! ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΥ ΦΙΛΕ !!! ΜΑΝΟΛΗΣ Ξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951