Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΦΙ-ΠΑΤΟΥΧΑΣ 1-0

ΟΦΙ-ΠΑΤΟΥΧΑΣ  1-0.   Μετά  το  γκολ.
Σε  αγώνα  προετοιμασίας , ο  ΟΦΙ  κέρδισε  τον  ΠΑΤΟΥΧΑ  ΒΙΑΝΝΟΥ  με  1-0. Σε  ένα  καλό  αγώνα , με  αρκετές  φάσεις  και  στις  δύο  εστίες , ο  Γιώργος  Χριστάκης  έκρινε  τον  αγώνα  με  ένα  πολύ  ωραίο  σουτ , από  το  ύψος  της  μεγάλης  περιοχής . Ο  ίδιος  παίκτης  είχε  και  σουτ  στο  κάθετο  δοκάρι , σε  απευθείας  κτύπημα  φάουλ. Σημαντικές  αποκρούσεις  είχε  ο  Αργύρης   Αλευράς , σε  πολύ  καλές  ευκαιρίες  που  έχασε  ο  ΠΑΤΟΥΧΑΣ.
Ο  ΟΦΙ  στον  σημερινό  αγώνα , παρουσιάσθηκε  βελτιωμένος  σε σύγκριση  με  τα  προηγούμενα  παιγνίδια , και  τρεις  εβδομάδες  πριν  αρχίσει  το  πρωτάθλημα , δείχνει  να  αρχίζει  να  βρίσκει  τα  βήματα  του.

11 σχόλια:

  1. Εμένα προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τη κάνει η αναγέννηση και η κάθε αναγέννηση.αδιαφορος είμαι,κοιτάζω την ομάδα μου.απλα αυτό που βλέπω και με τρομάζει με ανυσηχει ειναι ότι δεν υπάρχει οργάνωση και στήσιμο της ομάδας από την αρχή.ο προπονητης κάνει προπόνηση καθημερινά με 10 άτομα,σπάνια παραπάνω και από αυτούς οι 4,5 ειναι παιδιά που δεν μπορούν να παίξουν,πιτσιρικαδες και αλλοδαποι.αν συνυπολογισεις σε αυτούς και τους μεγάλους που έχουμε οι οποίοι δεν κάνουν για την κατηγορία τότε το έργο του προπονητή ειναι πολύ δύσκολο.δηλαδη αν εξαιρέσεις μίγΓα Γιάννη,αλευρα,τζελεπη,σκύβ άλλο και χριστακη τα υπόλοιπα παιδιά δύσκολα μπορούν να ανταπεξέλθουν στη κατηγορία.δεν γνωρίζουμε αν μπορούν.θα δείξουν εκτός και απο κάποιους που δεν κάνουν.αυτη ειναι η πραγματικότητα και με τρομάζει.συν το ότι χρυσός και Άγιος ο γέρος αλλά απειρος και χωρίς παραστάσεις μόνιμου προπονητή στη δ" εθνική.ολα αυτά ειναι μείον για την ομάδα και οποίος δεν τα βλέπει ειναι άρρωστος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατά την γνώμη μου, δεν έχει σημασία, ποιος προπονητής θα έρθει και αν θα έρθει. Σημασία, έχει, να καταλάβουμε, όλοι μας, στην ομάδα, ότι, ο θεσμός του Προπονητή, είναι πάρα πολύ σημαντικός, σε μια ομάδα και πρέπει να στηρίζεται, έστω κι αν, αρχικά, δεν υπάρχουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα…

      Προσωπικά, πιστεύω, ότι, ένας, προπονητής, για να δείξει την «αξία» του και κάποιο μέρος, από το πλάνο του και το έργο του, πρέπει να μείνει, τουλάχιστον 3 χρόνια σε μία ομάδα. Αρχικά, να δουλέψει, με το υπάρχον υλικό, έπειτα να κάνει προσθαφαιρέσεις, να κρατήσει κορμό, να ξανακάνει προσθαφαιρέσεις, να δώσει ευκαιρίες στα παιδιά από τα «σπλάχνα» της ομάδας, να δουλέψει το σύνολο και να το κάνει, να «επικοινωνεί», μέσα στο γήπεδο, με κλειστά μάτια…

      Όλα αυτά, για να γίνουν, απαιτείται, χρόνος, πίστη και στήριξη, στον θεσμό του Προπονητή.
      Λ.

      Διαγραφή
    2. oraia ta les re file alla den ginete alios oute proponiti tha allaksoume kai autous tous paixtes pou exoume autoi tha paizoun pisteuo oti h entekada simera itan idaniki ligo o vasilis tha mporouse na paiksei apo tin arxi kai o roumeliotis sin to paidi apo tin athina an erthei.alithia pote erxete kseroume??

      Διαγραφή
    3. εμενα παλι αυτο που με στενοχωρει ρε φιλε ειναι αλλο οτι , μπαινουν κατι αδιαφοροι η δηθεν αδιαφοροι σαν κι εσενα και λενε πραγματα και λογια και προσπαθουν να δημιουργησουν αλλη εικονα απο αυτη που στην πραγματικοτητα, μαλιστα και αυτος που δεν εχει παει γηπεδο να δει τι παιζει πραγματικα μπορει να επηρεαστει, αλλα ακομα και να εχει παει μπορει να μην ξερει πολλα απο ποδοσφαιρο και μπορει να τον πιασει το δηλητηριο που εχεις απλωσει, με στενοχωρει πολυ ομως γιατι εχω την αισθηση οτι εισαι μεσα απο την ομαδα και τα λες ολα αυτα για να πετυχεις καποιο δικο σου σκοπο, ευχομαι να κανω λαθος. και να σου απαντησω πανω στις αποριες σου, πρωτο ψεμα στις προπονησεις μετεχουν πλεον σταθερα καθε μερα απο 17 εως 20 ατομα μου το ειπε ατομο απο μεσα 2ον ο γερος εχει καποια πειρα στο περιφερειακο και σαν προπονητης αλλα και σαν βοηθος διπλα σε μεγαλους προπονητες που περασαν απο την ομαδα ,3ον ο οφι δεν εχει μονο αυτους τους παιχτες εχει τουλαχιστον 14 παιχτες που παιζουν ευκολα την κατηγορια αυτη, δεν καταλαβα δηλαδη το περιφερειακο τι ειναι πρεμιερ λειγκα ? εχει διαφορα απο τοπικο δε λεω αλλα μονο απο 2-3 ομαδες παντως αυτοι του πατουχα δεν ειναι καλυτεροι απο τους δικους μας, στο μονο που συμφωνω μαζι σου ειναι η οργανωση αλλα ειπαμε λιγο η απειρια καποιον παραγοντων λιγο οι δυσκολοι καιροι που διανυουμε εχουν αυτα τα αποτελεσματα τι να κανουμε.
      και μια συμβουλη,οταν σκαβεις το λακο καποιου αλλου θα πεσεις ο ιδιος μεσα.
      παιδια κοντα στην ομαδα εμεις να στηριξουμε τα παιδια.

      Διαγραφή
  2. oraia re megale , ap oti fenete xereis polla.
    na dosoume merika xiliarika na paroume kamia dekaria paixtes,kai na feroume kai kanena proponhth me empiries na parei ki aytos kana dixiliaro kai olla kala.
    megale se allo kosmo eisai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aftos pou egrapse to prwto sxolio exei grapsei mou fainete kai to deftero ti thelei na petyxei omws den kserw, m aresei pou alakse kai grafh....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. em de pires anatoliotaki naheis 10 metagrafes kai na haneis apo to patouha. oso gia to proponiti emeis etsi goustaroume na paizoume me apeiro proponiti, kai ntopia kopelia, ama desou aresei alakse stratopaido afta ta kopelia tha vlepeis fetos.
    oso gia tin anorganosia pigene avrio sto simvoulio na ta peis, kai na mpeis simvoulos na ta diorthoseis pisw apo mia anwnimia de linete tipota, an eisai pragmatika ofitzis pigene na voithiseis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο χώρο του ποδοσφαίρου υπάρχει μια σοφή άποψη. Οι παίκτες κάνουν τον καλό προπονητή και ο καλός προπονητής την μεγάλη ομάδα. Πουθενά σε αυτή την άποψη δεν εμπλέκονται οι φίλαθλοι ο πρόεδρος ή η διοίκηση μιας ομάδας. Όχι βέβαια γιατί δεν χρειάζεται μια ισχυρή διοίκηση.
    Ο ρόλος της διοίκησης είναι να εξασφαλίσει ένα καλό περιβάλλον δουλειάς, να έχει τακτοποιημένα τα οικονομικά της και να αποκτήσει ικανούς ποδοσφαιριστές για να διεκδικηθούν οι στόχοι. Ως εκεί. Από εκεί και πέρα σειρά παίρνουν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές.
    Αν οι επιλογές παικτών είναι σωστές, και ο προπονητής είναι ικανός, η ομάδα θα προκόψει. Αν οι επιλογές είναι λάθος ή ο προπονητής "μαθητευόμενος μάγος" ή υπάρχουν διοικητικές παρεμβάσεις και διαταραχθεί το κλίμα στην ομάδα, τότε το...καράβι θα πάρει λάθος δρόμος.
    Γράφω τα παραπάνω, διότι τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν πρόεδροι που προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον ρόλο του προπονητή. Πιστεύουν ότι με τα χρήματά τους μπορούν να κάνουν τα πάντα και ότι στην θέση του προπονητή μπορεί να καθίσει ο καθένας. Οι πρόεδροι αυτοί λοιπόν, αλλάζουν σαν τα πουκάμισα τους προπονητές και τις περισσότερες φορές οι προσπάθειές τους πάνε στράφι. Ξοδεύουν ένα σωρό χρήματα, τρώνε την ψυχή τους, αλλά μόνιμα αποτελέσματα δεν έχουν ποτέ. (Πόσες φορές έχουμε δει το ίδιο έργο στον ΟΦΙ)?
    Ας αλλάξαμε επιτέλους την κακή νοοτροπία!!
    Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝΑ , ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ(ΠΑΙΧΤΩΝ) ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ , ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΟΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΣΤΩ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ, ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΕΡΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ.
    ΦΙΛΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας έλεγες και τι ομάδα είσαι ......

      Διαγραφή
    2. ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΩ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ.

      Διαγραφή

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951