Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

"Εχουν γνώση οι φύλακες".

Επειδή  ο  ΟΦΙ  είναι  ανοικτό  και  πεντακάθαρο βιβλίο ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουμε  τα  του τελικού , γιατί αρκετά κράτησε η παραφιλολογία  , και αρκετά μας ταλαιπώρησαν αυτές τις μέρες οι πάντα πρόθυμοι καλοθελητές του Γεραπετρίτικου ποδοσφαίρου.

Υπήρξε ένα θέμα για το εάν ο ΟΦΙ θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει μικρό παίκτη  στον τελικό του κυπέλου.  Πρώτον ο ΟΦΙ παίζει σε μία κατηγορία (Γ  Εθνική) όπου δεν είναι υποχρεωμένος να έχει μικρούς παίκτες. Θα μπορούσε κάλιστα  να μην έχει κανένα μικρό στο ρόστερ του. Πως είναι δυνατόν να είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει μικρούς στον τελικό κυπέλου; Δεύτερον και σπουδαιότερο. Ο ΟΦΙ έχει μικρό παίκτη στο ρόστερ του. Είχαμε και μεις την απορία αν είμαστε υποχρεωμένοι να τον ξεκινήσουμε στον τελικό. Μία  ώρα πριν την έναρξη του , η διοίκηση του ΟΦΙ μαζί με τους διαιτητές του τελικού , προκειμέμου να αποσαφηνίσουν την κατάσταση και να είναι όλα νόμιμα, ρωτήσαμε , ΜΑΖΙ  ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ , διοίκηση  του  ΟΦΙ και διαιτητές τα πλέον αρμόδια χείλη , και μας απάντησαν ότι ο ΟΦΙ δεν είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιήσει μικρούς.
Για εμάς το θέμα λήγει εδώ.

Πάμε τώρα στο σπουδαιότερο. Την επόμενη μέρα του τελικού , την Κυριακή το πρωί , μία Ηρακλειώτικη ομάδα κατ αρχήν και στην συνέχεια  της ίδιας μέρας τρεις Αθηναικές , όλες ομάδες της Γ Εθνικής οι οποίες μάχονται μαζί με τον ΟΦΙ για να σωθούν , είχαν ενημερωθεί  από την Ιεράπετρα , όπως μας διαβεβαίωσαν , ότι  κάτι  δεν έκανε σωστά στον τελικό ο ΟΦΙ , και ότι με μιά ένσταση θα αφαιρούταν βαθμοί από τον ΟΦΙ με ότι θα σήμαινε αυτό για τους ίδιους. Ασχετα αν η όποια ένσταση θα έπεφτε στο κενό , όπως ρητά μας διαβεβαίωσε η ΕΠΣΛασιθίου , μπήκαν στον πειρασμό. Η προθεσμία   για ένσταση έληξε πριν λίγο. Ενσταση τελικά δεν έγινε από καμία ομάδα. Γιατί δεν έγινε; Για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία ομάδα δεν έκανε ένσταση. Κάποια ή κάποιες πάντως επειδή  έχουν αντρίκια συμπεριφορά και τις ευχαριστούμε για αυτό. Ομως ο κοινός παρονομαστής όλων  ή σχεδόν όλων ήταν ότι ο  ΟΦΙ  είναι μιά ομάδα καθαρή , ντόμπρα που ότι κερδίζει το κερδίζει στις τέσσερις γραμμές  του γηπέδου , και δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά .

Δεν γνωρίζουμε ποιός ή ποιοί  από την πόλη μας έπεσαν τόσο χαμηλά. Και δεν θέλουμε να τους μάθουμε. Απλά τους ενημερώνουμε ότι μας συσπείρωσαν ακόμα περισσότερο και μας έκαναν να ορκιστούμε ότι θα σώσουμε τον ΟΦΙ οπωσδήποτε . Το χρωστάμε στο υπόλοιπο 99%  των ποδοσφαιρόφιλων Γεραπετριτών , που αγωνιούν για αυτό και κατακλύζουν κάθε Κυριακή το Βουζουνεράκειο.

Τελειώνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣΛασιθίου που σε αυτήν την ολιγοήμερη περιπέτεια μας , συμπαραστάθηκε στον ΟΦΙ .

Υ.Γ. Παρακαλούμε τους φίλους του ΟΦΙ να μην επιδοθούν σε κυνήγι φαντασμάτων με σχόλια. Δεν αξίζει τον κόπο. Το κλείνουμε το θέμα εδώ και συσπειρωμένοι προχωράμε για να σώσουμε την ομάδα μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ,ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΦΙ - 1971

ΕΝΔΕΚΑΔΑ  ΟΦΙ - 1971
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟN ΝΙΚΟ BOΓ. ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

H KEΡΚΙΔΑ ΤΟΥ ΟΦΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ 2006

H  KEΡΚΙΔΑ  ΤΟΥ  ΟΦΙ  ΣΤΗΝ  ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ  2006

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ 1993

ΟΦΙ-ΑΟΑΝ  1993
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΦΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ , ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ , ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

OI ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΡΗΤΗΣ 2006

OI  ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ  ΚΡΗΤΗΣ  2006

ΠΑΝO ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

ΠΑΝO  ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970 : ΟΦΙ = ΘΡΗΣΚΕΙΑ

KEΡΚΙΔΑ ΟΦΙ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 1970

KEΡΚΙΔΑ  ΟΦΙ  ΔΕΚΑΕΤΙΑ  1970






ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 28-9-1978

ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  28-9-1978













1985 -1-28 ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

1985 -1-28  ΟΦΙ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 1-0

O OΦΙ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΘΥΕΛΛΑΣ-ΔΙΑΓΟΡΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟΚΟΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΟΦΙ , ΤΟ 1970.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 26-4-1949 !!!

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ  26-4-1949 !!!

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  9-6-1964

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  25-5-1966

AΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-4-1951

AΘΛΗΤΙΚΗ  ΗΧΩ  14-4-1951